X

Manchester United, Ronaldo ile güldü

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ikinci haftası oynanan 8 karşılaşma ile sona erdi. Manchester United, Villarreal’i Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo’nun ...

Manchester United, Ronaldo ile güldü

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ikinci haftası oynanan 8 karşılaşma ile sona erdi. Manchester United, Villarreal’i Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo’nun 90+5’te attığı golle 2-1 mağlup etti. Gecenin en farklı galibiyetine ise Dinamo Kiev’i 5-0 yenen Bayern Münih imza attı.
UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ikinci haftası bu akşam oynanan maçlarla sona erdi. Geçtiğimiz hafta Young Boys’a 2-1 yenilen Manchester United, bu hafta İspanyol ekibi Villarreal’i konuk etti. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada İspanyol ekibi 53. dakikada Alcacer ile 1-0 öne geçti. 60. dakikada İngiliz temsilcisi Telles ile eşitliği yakalarken, 90+5. dakikada sahneye Cristiano Ronaldo çıktı ve Manchester United’a galibiyeti getiren golü kaydetti. Bu sonuçla Ada ekibi, ilk puanını elde etti. Bayern Münih, sahasında Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev’i 5-0 ile geçerek gecenin en farklı galibiyetine imza attı. Barcelona ise Portekiz deplasmanında Benfica’ya 3-0 mağlup olarak kötü gidişatını sürdürdü.

UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

E Grubu
Bayern Münih (Almanya) – Dinamo Kiev (Ukrayna): 5-0
Benfica (Portekiz) – Barcelona (İspanya): 3-0

F Grubu
Manchester United (İngiltere) – Villarreal (İspanya): 2-1
Atalanta (İtalya) – Young Boys (İsviçre): 1-0

G Grubu
Wolfsburg (Almanya) – Sevilla (İspanya): 1-1
Salzburg (Avusturya) – Lille (Fransa): 2-1

H Grubu
Zenit (Rusya) – Malmö (İsveç): 3-0
Juventus (İtalya) – Chelsea (İngiltere): 1-0

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.