X

İşte Kış Olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil edecek isimler

Bu yıl 9-25 Şubat’ta Güney Kore’nin PyeongChang kentinde düzenlenecek 2018 Kış Olimpiyat Oyunları’na Türkiye’yi temsil edecek milli sporcuların isimleri belli oldu.

İşte Kış Olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil edecek isimler

Türkiye, 4 spor dalında toplam 8 sporcuyla katılacağı PyeongChang 2018’de, Kayakla Atlama dalında olimpiyat tarihinde ilk kez temsil edilecek. Uluslararası Kayak Federasyonu’nun (FIS) bugün duyurduğu isimler ile birlikte netleşen Türkiye’nin olimpiyat kadrosu; Alp Disiplini’nde 2, Kayaklı Koşu’da 3, Artistik Buz Pateni’nde 2 ve Kayakla Atlama’da 1 olmak üzere toplam 8 sporcudan oluşuyor.
PyeongChang 2018’de milli formayı Kayaklı Koşu’da Hamza Dursun, Ömer Ayçiçek ve Ayşenur Duman, Alp Disiplini’nde Serdar Deniz ve Özlem Çarıkçıoğlu, Kayakla Atlama’da Fatih Arda İpçioğlu ve PyeongChang 2018’e katılma hakkını daha önce 2017 Dünya Şampiyonası’nda aldıkları sonuç ile garantileyen Artistik Buz Pateni Buz Dansı çifti Alper Uçar ve Alisa Agafonova temsil edecek.
Yaklaşık 5 bin sporcunun katılımının beklendiği PyeongChang 2018 Kış Olimpiyat Oyunları’nda müsabakalar Alp Disiplini, Artistik Buz Pateni, Biatlon, Bobsleigh, Buz Hokeyi, Curling, Kayakla Atlama, Kayaklı Koşu, Kuzey Kombine, Luge, Serbest Stil Kayak, Skeleton, Snowboard ve Sürat Pateni sporlarında yapılacak.
(İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.