X

İstanbulspor gözünü Süper Lig’e dikti

Spor Toto 1. Lig’in ilk yarısını 10. sırada tamamlayan İstanbulspor, ikinci devrede oynadığı 4 karşılaşmadan da gali2p ayrılarak, gösterdiği iyi performansla 4. sıraya kadar yükseldi.

İstanbulspor gözünü Süper Lig’e dikti

Spor Toto 1. Lig takımlarından İstanbulspor, dün oynanan karşılaşmada lider Ümraniyespor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Ligin ilk yarısında oynanan 17 karşılaşmada sadece 6 galibiyet alabilen sarı-siyahlılar, ikinci devreye ise 4’te 4 ile başladı. İkinci yarının ilk maçında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşan İstanbul ekibi, rakibini 2-1 mağlup etti. Bir sonraki hafta ise evinde Denizlispor ile karşılaşan Yalçın Koşukavak’ın takımı, bu mücadeleyi de 2-1 kazandı. 20. haftada play-off potasında büyük bir yarış halinde olduğu Giresunspor’a konuk olan İstanbulspor, son dakikada bulduğu golle buradan da galip ayrıldı. Yeni yuvası Necmi Kadıoğlu Stadı’ndaki ilk maçında lider Ümraniyespor’un karşısına çıkan sarı-siyahlılar, oyunun büyük bir bölümünü üstün götürdüğü müsabakayı da 2-1 kazanarak puanını 35 yaptı ve 4. sıraya yerleşti.

4 MAÇTA 6 SIRA YÜKSELDİ
Spor Toto 1. Lig’in ilk 17 haftalık bölümünde istediği oyunu sahaya yansıtmakta zorluk çeken İstanbulspor, devreye 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonucu topladığı 23 puanla 10. sırada girmişti. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, lige verilen arayı iyi değerlendirerek, yoğun bir çalışma temposuyla birlikte takımı ikinci yarıya hazırladı. Saha içindeki organizasyonunu da geliştiren İstanbul temsilcisi, bunun meyvelerini de aldığı olumlu sonuçlarla toplamaya başladı. İstanbulspor, söz konusu süreçten sonra topladığı puanlarla 6 basamak birden atladı ve 4. sıraya geldi. Lider ile arasındaki puan farkını 5’e indiren takım, play-off potasında da kalıcı olmak istiyor.
(Uygar Aydın/İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.