X

Evkur Yeni Malatyaspor’da Atiket Konyaspor mesaisi başladı

Süper Lig’in yedinci haftasında sahasında 1 Ekim Pazar günü Atiker Konyaspor’u ağırlayacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Evkur Yeni Malatyaspor’da Atiket Konyaspor mesaisi başladı

Ligin altıncı haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor’u 4-2 yenerek, ilk deplasman galibiyetini alan ve puanını 7’ye çıkaran sarı-kırmızılılar, iki günlük iznin ardından Orduzu Pınarbaşı’nda toplandı.
Takımın teknik sorumluları Ali Ravcı ve Hakan Çalışkan, antrenman öncesi futbolcularla yaklaşık 10 dakika süren bir toplantı yaptı.
Toplantı sonrası futbolcular ısınma hareketi yaparak, tam saha düz koşu gerçekleştirdi. Dar alanda kısa pas ve top kapma çalışması yapan takım, yarı sahada çift kale maçla antrenmanı tamamladı.
Çalışmalar esnasında futbolcuların keyifli oldukları gözlendi. Takımın teknik sorumlusu Ali Ravcı da dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasına katıldı. Antrenmana izinli olan kaleci Ertaç Özbir’in yanı sıra Yalçın Ayhan ve Murat Akça katılmadı.
(Mehmet Türel /İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.