X

Es Es’te deprem! Hepsi istifa kararı aldı: Eskişehirspor’da Başkan Sinan Özeçoğlu ve ekibi…

Zor günler geçiren Eskişehirspor'da Başkan Sinan Özeçoğlu düzenlediği basın toplantısıyla yönetim kurulu ile birlikte görevden ayrılma kararı aldıklarını açıkladı. Es Es'te Olağanüstü Genel Kurul tarihi 22 Kasım...

Es Es’te deprem! Hepsi istifa kararı aldı: Eskişehirspor’da Başkan Sinan Özeçoğlu ve ekibi…

TFF 1. Lig’de zor günler geçiren Eskişehirspor’da Başkan Sinan Özeçoğlu, bir basın toplantısı düzenledi. Başkan Özeçoğlu kulübün mali durumuyla ilgili detaylı bilgiler verirken çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özeçoğlu ve Yönetim Kurulu istifa kararı alırken 22 Kasım’da Olağanüstü Genel Kurul düzenleneceği açıklandı.

Özeçoğlu, “Bir yandan takım kurmaya çalışırken, bir yandan da kulübün kronikleşmiş sorunlarıyla uğraştık. 3 puan silme cezasıyla karşı karşıya kaldık, ardından Sergen Yalçın görevi bıraktı. Ardından Yücel İldiz ile anlaştık… Bütün sorunlar için siyasi liderlerle görüşme yapıldı, görevde olduğumuz süre boyunca kasaya giren miktar 1 milyon TL. Ben ve arkadaşlarımın katkısı 17 milyon TL’dir. Gittiğimiz her kapıdan elimiz boş döndük. Kredimiz o kadar düşmüş ki, deplasmanda otele girmeden parası isteniyor.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.