X

Dusan Rajovic: "Bu yöreyi ve tırmanışları çok iyi biliyorum"

Tour of Antalya ikinci etap birincisi Dusan Rajovic, "Karmaşık duygular içindeyim. Buraya kış kampına gelmiştim. Bu bakımdan yöreyi ve tırmanışla...

Dusan Rajovic: "Bu yöreyi ve tırmanışları çok iyi biliyorum"

Tour of Antalya ikinci etap birincisi Dusan Rajovic, "Karmaşık duygular içindeyim. Buraya kış kampına gelmiştim. Bu bakımdan yöreyi ve tırmanışları çok iyi biliyorum" dedi.Tour of Antalya ikinci etap birincisi Dusan Rajovic, "Karmaşık duygular içindeyim. Buraya kış kampına gelmiştim. Bu bakımdan yöreyi ve tırmanışları çok iyi biliyorum" dedi.

Tour of Antalya’nın ikinci günü tamamlandı. İkinci günün birincisi Corratec takımından Dusan Rajovic basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Genel Ferdi Klasman birinciliğine de yükselen Rajovic, “Gazprom Rusvelo takımı zorlu etabı baştan sona kadar kontrol etti. Yokuşlarda zorlandım. Ekonomik olarak nefesimi kullandım. Doğru tekerliği bulmaya çalıştım ve onu da başardım. Yol biraz sağa dönerken ben sol taraftan sprinte geçtim. Yarın zor bir etap var. Burada 2018-19 kış kampındaydım. Orayı biliyorum. Dik ve zor bir yokuş. Magenta mayoyu savunmam biraz zor olacak ama başarmaya çalışacağım. 3 yıl sonra tekrar buradayım. Bu yarışı çok seviyorum ve çok güzel bir organizasyon” şeklinde konuştu.

MAYOLARIN DAĞILIMI
Tour of Antalya’nın ikinci gününde mayoların dağılımı şu şekilde gerçekleşti. AKRA Hotels sponsorluğundaki Genel Ferdi Klasman Birincisi mayosu (Magenta Mayo) Corratec takımından Dusan Rajovic’in oldu. Kendisine ödülünü Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ve AKRA Hotel Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Polat verdi. Bu arada Rajovic aynı zamanda en iyi sprinter ödülünün de sahili oldu. Bu ödülü de Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Daire Başkanı Türker Ahmet Özay takdim etti.

Corendon Airlines sponsorluğundaki en iyi tırmanışçı (Turuncu Mayo) ödülü, Felberbayer Simplon Wels takımından Daniel Turek’in oldu. Ödülünü Gençlik Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan ve Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kansu birlikte takdim etti.
Fraport TAV Antalya Airport sponsorluğundaki İklim Değişikliği farkındalığı mayosunu Wiv Sungod takımından Jacob Scott elde etti. Ödülünü Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu takdim etti.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.