X

Bisiklet tutkunları kara meydan okudu

Kayser’de düzenlenen SnowDownhillMTB Challenge etkinliği, adrenalin ve heyecan tutkunu bisikletlileri buluşturdu. ...

Bisiklet tutkunları kara meydan okudu

Kayser’de düzenlenen SnowDownhillMTB Challenge etkinliği, adrenalin ve heyecan tutkunu bisikletlileri buluşturdu.
Türkiye’nin en gelişmiş kayak merkezlerinden olan Erciyes’te bu yıl ikincisi düzenlenen organizasyona İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya Bursa, Adana, Denizli, Isparta, Nevşehir olmak üzere Türkiye’nin farklı şehirlerinden yaklaşık 100 bisikletli katıldı. Üç farklı kategoride gerçekleşen mücadeleler renkli görüntülere sahne oldu.
Erciyes Dağı’nda 2 bin 200 metredeki Tekir Kapı gondol teleferikle bisikletlerini 2 bin 470 metreye çıkaran müsabakacılar Gondol üst istasyondan start alarak kayak pistinde hızla aşağı doğru yüksek adrenalinle finiş noktasına ulaşmak için bir birilerine meydan okudular.

KAZANANLAR
Etkinlik sonucunda 18 yaş üzeri kategoride Zeki Özdemir birinci, Ramazan Emre İçöz ikinci, Emre Yıldız üçüncü oldu. 30 ve üzeri yaş bisikletlilerde Selim Merdan birinci, olurken İsmail Mutlu ikinci, Vehbi Taşkıran ise üçüncülüğü elde etti. 14 yaş üzeri müsabakacılarda birinci Şadan Batuhan, ikinci Emre Şahin, üçüncü Mustafa Taha oldu. Etkinlik, dereceye girenlere ödülleri ve madalyalarının verilmesi ile son buldu.
Erciyes Snow Downhill MTB Challenge etkinliği önümüzdeki yıl Uluslararası Dağ Bisikleti Federasyonu işbirliği ile gerçekleştirilerek global boyut kazanacak.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.