X

Bakan Kasapoğlu’ndan özel sporculara tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Fransa’da düzenlenen Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nın ikinci gününde 4’ü altın olmak üzere topl...

Bakan Kasapoğlu’ndan özel sporculara tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Fransa’da düzenlenen Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nın ikinci gününde 4’ü altın olmak üzere toplam 7 altın madalya kazanan özel sporcuları kutladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Fransa’da düzenlenen Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nın ikinci gününde dördü altın, ikisi gümüş ve biri bronz olmak üzere toplam 7 madalya kazanan özel sporcular için tebrik mesajı yayımladı.
Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Fransa’nın Nantes şehrinde Uluslararası Zihinsel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası’ndan güzel haberler gelmeye devam ediyor. Şampiyonanın ikinci gününde 4’ü altın, 2’si gümüş ve 1’i bronz olmak üzere toplam 7 madalya kazanan milli sporcularımızı tebrik ediyorum. Ay-yıldızlı Bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşımızın dinletilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.