X

Bakan Kasapoğlu’ndan, Milli Yüzücü Emre Sakçı’ya tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 50 metre kurbağalamada 24.95’lik derecesiyle dünya kısa kulvar rekorunu kıran Emre Sakçı’yı tebrik e...

Bakan Kasapoğlu’ndan, Milli Yüzücü Emre Sakçı’ya tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 50 metre kurbağalamada 24.95’lik derecesiyle dünya kısa kulvar rekorunu kıran Emre Sakçı’yı tebrik etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gaziantep’te düzenlenen Türkiye Şehitkamil Arena Kulüpler Arası Kısa Kulvar Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası’nda erkekler 50 metre kurbağalamada 24.95’lik derecesiyle dünya rekoru kıran Emre Sakçı’yı tebrik etti.
Bakan Kasapoğlu, yayımladığı tebrik mesajında şunları kaydetti:
“Gaziantep’te düzenlenen yüzme şampiyonasında erkekler 50 metre kurbağalamada 24.95’lik derecesiyle dünya rekoru kıran Emre Sakçı kardeşimi yürekten kutluyorum. Kariyerine yeni başarılar ekleyerek yoluna emin adımlarla devam eden milli yüzücümüze spor yaşamında başarılar diliyor, bu başarıda emeği geçenlere de şükranlarımı sunuyorum.”
(Musa Erdoğan/İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.