X

Bakan Kasapoğlu’ndan Cansu Bektaş’a tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençler Dünya Halter Şampiyonası’nda 3 altın madalya kazanarak şampiyon olan Cansu Bektaş’ı tebr...

Bakan Kasapoğlu’ndan Cansu Bektaş’a tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençler Dünya Halter Şampiyonası’nda 3 altın madalya kazanarak şampiyon olan Cansu Bektaş’ı tebrik etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençler Dünya Halter Şampiyonası’nda kadınlar 45 kiloda 3 altın madalya kazanan Gençler Dünya Şampiyonu olan Cansu Bektaş için tebrik mesajı yayımladı. Bakan Kasapoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te düzenlenen Gençler Dünya Halter Şampiyonası’nda ay-yıldızlı formasıyla mücadele eden milli sporcumuz Cansu Bektaş, dünya şampiyonu olarak göğsümüzü kabarttı. Kadınlar 45 kiloda, ortaya koyduğu üstün performansla 3 altın madalya kazanan milli sporcumuzu tebrik ediyorum. Elde edilen bu başarıda emeği geçenlere, ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum. Milli sporcularımızın elde ettiği böylesi başarılar bizleri gururlandırıyor ve geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor."

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.