X

Ali Türkkan Türkiye Ralli Şampiyonası’na birincilikle başladı

Türkiye’nin rallideki en yetenekli genç sporcularından Red Bull sporcusu Ali Türkkan, 2021 Demir Berberoğlu Sezonu Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şamp...

Ali Türkkan Türkiye Ralli Şampiyonası’na birincilikle başladı

Türkiye’nin rallideki en yetenekli genç sporcularından Red Bull sporcusu Ali Türkkan, 2021 Demir Berberoğlu Sezonu Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışı olan aynı zamanda FIA Avrupa Ralli Kupası’na da puan veren ESOK Rallisi’nde mutlu sona ulaştı.
Castrol Ford Team Türkiye pilotu Red Bull sporcusu Ali Türkkan, Türkiye Şampiyonası’nın açılışını da birincilikle yaptı. Sezona Şevki Gökerman Ralli Kupası ilk yarışı olan BOTAV Bodrum Rallisi’nde birinciliği elde ederek giren genç sporcu, 2021 Demir Berberoğlu Sezonu Shell Helix Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışında da zafere ulaştı. Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü tarafından, Eskişehir’de düzenlenen ve FIA Avrupa Ralli Kupası’na da dahil olan ESOK Rallisi’nde Ali Türkkan, FIA Avrupa Ralli Kupası Kategori 2 ve Gençler, Türkiye Ralli Şampiyonası Sınıf 4, İki Çeker ve Genç Pilotlar olmak üzere 5 kategoride mutlu sona ulaşmayı başardı.
-İHA-

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.