X

Alanyaspor, BB Erzurumspor’u konuk edecek

Aytemiz Alanyaspor, bu sezon evinde oynayacağı son maçta yarın BB Erzurumspor’u ağırlayacak. Akdeniz temsilcisi ligin ilk yarısında berabere kaldığı r...

Alanyaspor, BB Erzurumspor’u konuk edecek

Aytemiz Alanyaspor, bu sezon evinde oynayacağı son maçta yarın BB Erzurumspor’u ağırlayacak. Akdeniz temsilcisi ligin ilk yarısında berabere kaldığı rakibinden bu kez 3 puan almayı hedefliyor.
Süper Lig’in 41. haftasında Alanyaspor, sahasında Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’la karşılaşacak. Bu sezon evindeki son maçına çıkacak olan Alanya temsilcisi, müsabakadan 3 puan almayı hedefliyor. Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20.30’da başlayacak. Bugüne kadar Alanyaspor ve Erzurumspor ligde 3 kez karşı karşıya gelirken, her iki takımın da 1’er galibiyeti bulunuyor. Dünya devi meritroyalbet girişi. 1 maçta ise puanlar paylaşıldı. Ligin ilk yarısında Erzurum’da oynanan müsabaka 1-1 sona ermişti.
Alanyaspor’da sakatlıkları bulunan Khouma Babacar, Salih Uçan, Ahmet Gülay’ın karşılaşmada forma giymesi beklenmiyor. Aytemiz Alanyaspor’un Erzurumspor maçında sahada olması beklenen muhtemel 11’i şöyle:
"Marafona – Juanfran, Tzavellas, Caulker, Moubandje – Ceyhun, Berkan, Efecan, Efkan – Davidson, Mustafa.”
(Erdal Anak/İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.