X

A Milli Takım Podgoritsa’ya gitti

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’ndaki son maçında 16 Kasım’da deplasmanda Karadağ ile karşılaşacak A Milli Takım, Podgoritsa’ya gitti....

A Milli Takım Podgoritsa’ya gitti

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’ndaki son maçında 16 Kasım’da deplasmanda Karadağ ile karşılaşacak A Milli Takım, Podgoritsa’ya gitti.
A Milli Takım kafilesi, Karadağ karşılaşması hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile sürdürdü. Ay-yıldızlılar akşam saatlerinde İstanbul Havalimanı’ndan Karadağ’ın başkenti Podgorica’ya gitti. Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop, "Rakip ülke-takım kim olursa olsun azmimiz, dizilişimiz modern futbolun gerekliklerini sahaya yansıtıyor. Herkes kendince fedakarlık yapıyor, kurallara değerlere en iyi şekilde uymaya çalışıyor ve bu bizi çok mutlu ediyor. 3 maç önce çok farklı bir tablo vardı, bugünkü tablonun gururu, keyfi var. Diğer taraftan da mütevazi olmak lazım. Kararlılığımızdan ve atarax fiyat ciddiyetten hiç bir zaman taviz vermeyeceğiz" dedi.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.