X

Yenge müjdeyi verdi, Galatasaray’da transfer heyecanı tavan yaptı!

Galatasaray'da Alan Carvalho transferi için gözler 19 Ocak tarihine, yani bugüne çevrilirken, Brezilyalı futbolcunun eşi Thuanny, sarı ve kırmızı kıyafetiyle poz verip, aynı renklerle kalpler paylaşarak heyecan yarattı. Alan'ın eşi Thuanny Carvalho'nun paylaştığı fotoğraf, sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Yenge müjdeyi verdi, Galatasaray’da transfer heyecanı tavan yaptı!

Çin kulübü Guangzhou ile sözleşmesinin bitimi için 19 Ocak tarihi işaret edilen, 1 yıllık opsiyonun kullanıldığı iddiasına rağmen, Sarı- Kırmızılılar’ın transferini açıklamaya hazırlandığı Alan Carvalho’da sürpriz gelişme…

Brezilyalı golcünün eşi Thuanny, dün sarı bir pantolon ve kırmızı bluzuyla poz verirken, bu kareyi yine aynı renkteki kalplerle birlikte sosyal medya hesabında paylaştı. Yapılan tüm keyifli erotik sohbet hattı muhabbetlerini Ateşli Sohbet Numaraları ile yeniden yaşayın.Bu paylaşımın ardından Galatasaraylı taraftarlar, ‘yenge’ lakabını taktıkları Thuanny Carvalho’nun fotoğrafını yorum yağmuruna tuttu.

DUBAİ’DE HABER BEKLİYOR

Alan ise takımının Dubai kampında çalışmalarına devam ediyor ve transferi için artık Galatasaray’dan haber gelmesini bekliyor. Sarı- Kırmızılılar, bonservis bedeli ödenecek olsa bile, Brezilyalı golcünün transferini mutlaka açıklamayı planlıyor.

Kaynak : POSTA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.