X

UEFA’dan Galatasaray ve Fenerbahçe’ye müjde

Türk kulüplerinin başına dert olan FFP hakkında konuşan Ceferin, "Avrupa futbolunda yeni bir denge oluşturacağız. Bunun için FFP kurallarında reforma gideceğiz. Maddi açıdan kendini kanıtlamış kulüplerin harcama özgürlüğünü artıracağız" ifadesini kullandı.

UEFA’dan Galatasaray ve Fenerbahçe’ye müjde

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, yeniden seçilmesinin ardından Başta Galatasaray ve Fenerbahçe olmak üzere Türk takımlarının başına bela olan Finansal Fair Play (FFP) kurallarını esneteceğini açıkladı. İtalyan La Repubblica gazetesine konuşan Ceferin, “Avrupa futbolunda yeni bir denge oluşturacağız. Bunun için FFP kurallarında reforma gideceğiz. Her kulübün kendi potansiyeline ulaşmasını istiyoruz. Maddi açıdan kendini kanıtlamış kulüplerin harcama özgürlüğünü artıracağız” ifadesini kullandı.

YENİDEN ANLAŞMA YAPILABİLİR

Galatasaray’ın 2022’ye kadar maaş ve transfer harcamalarında kısıtlamaya giden FFP ile ilgili kararlarını yeniden gözden geçirebileceklerinin altını da çizen UEFA Başkanı, “Yeniden yapılanma anlaşmalarını biraz daha esneteceğiz” ifadesini kullandı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da UEFA ile 31 Ocak’ta yaptıkları görüşmede esneklik beklediklerini söylemiş ve Aziz Yıldırım döneminde yapılan anlaşmaya uyamayacaklarını, “Ağzımızla kuş tutsak olmaz” diyerek açıklamıştı.

Kaynak: www.gaste24.com

Kaynak : GASTE24

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.