X

Transferin son gününde Arda harekatı

İspanyol basınında çıkan haberlere göre Barcelona’da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, transfer tescil döneminin son gününde Galatasaray’a 2 yıllığına kiralık olarak imza atmak üzere. Turan’ın şu sıralarda sarı-kırmızılı takım ile transfer görüşmelerini sürdürdüğü de belirtiyor.

Transferin son gününde Arda harekatı

Yaz transfer döneminde adı sık sık Galatasaray ile anılan Arda Turan için söylentiler bitmek bilmiyor. Sarı-kırmızılı yönetimin de kadroda görmeyi istediği 30 yaşındaki futbolcu için Barcelona ile görüşmelerin hala sürdüğü iddia edildi. İspanyol RAC1 radyosuna göre İspanyol devi, Turan’ı 2 yıllığına kiralık olarak Galatasaray’a gönderecek. Katalan ekibinde bekleneni bir türlü veremeyen ve takımdan gönderilmesi düşünülen milli futbolcunun da Galatasaray’a gelmeye sıcak baktığı söyleniyor.

MİLLİ TAKIMDA SAKATLANMIŞTI
Dünya Kupası elemeleri kapsamında oynanan ve Türkiye’nin Hırvatistan’ı 1-0 mağlup ettiği sakatlanan Arda Turan, oyundan çıkarak yerini Emre Mor’a bırakmıştı. İspanyol ekibi de Arda’nın sol bacak kaslarından sorun yaşadığını ve oyuncunun yarın oynanacak Espanyol maçında kadroya alınmama ihtimalinin olduğunu belirtmişti. Katalan RAC1 radyosu ise başarılı orta sahasının bu süreçte Galatasaray ile transfer sürecini sonlandırmak için görüşme halinde olduğunu iddia etti.

(İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.