X

TESFED Zula Türkiye Kupası’nın Şampiyonu Galatasaray Espor Oldu

Zula'nın Türkiye E-spor Federasyonu (TESFED) ile birlikte gerçekleştirdiği, 250 bin TL ödül havuzuna sahip, TESFED Zula Türkiye Kupası'nın şampiyonu Galatasaray Espor oldu.

TESFED Zula Türkiye Kupası’nın Şampiyonu Galatasaray Espor Oldu

TESFED ve Zula‘nın birlikte gerçekleştirdiği TESFED Zula Türkiye Kupası, Galatasaray ve 1907 Fenerbahçe gibi takımlarla birlikte Zula’da başarı gösteren toplam 16 takımın katılımıyla, Türkiye’nin ilk espor kompleksi, Nonstop Zula Espor Merkezi’nde gerçekleştirildi. 250 bin TL’lik ödül havuzuna sahip kupanın 26 Ocak tarihinde gerçekleşen eleme ve yarı final maçlarında finallere Gamers of Future, Galatasaray Espor, İstanbul E-spor Kulübü, Oyun Hizmetleri kaldı. Kıyasıya rekabete sahne olan Galatasaray Espor ile Gamers of Future arasında oynanan final karşılaşmasının şampiyonu ise Galatasaray Espor oldu. Şampiyon takıma birincilik ödülünü TESFED Başkanı Alper Afşin Özdemir sundu.

“Türkiye’de TESFED ile düzenlenen ilk turnuva”Kaynak : FANATİK
qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.