X

Spor spikeri Emre Gönlüşen hayatını kaybetti!

Uzun süredir kanser tedavisi gören spor spikeri Emre Gönlüşen, 42 yaşında hayatını kaybetti. Spikerin ölüm haberi, sevenlerini ve iş arkadaşlarını yasa boğdu.

Spor spikeri Emre Gönlüşen hayatını kaybetti!

Spor spikeri Emre Gönlüşen, hayatını kaybetti. Uzun süredir kanser tedavisi gören 42 yaşındaki spikerin ölüm haberi, sevenlerini ve iş arkadaşlarını yasa boğdu.

TFF’nin internet sitesinden yayımlanan mesajda, “Spor spikeri Emre Gönlüşen’in hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Emre Gönlüşen’e Allah’tan rahmet; kederli ailesi, sevenleri, beIN Sports ailesi ve spor camiasına başsağlığı ve sabır dileriz.” denildi.

Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Medipol Başakşehir, sosyal medya hesaplarından yayımladıkları mesajlarla taziyelerini bildirdi.

Spor spikeri Emre Gönlüşen’in vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhum’a Allah’tan rahmet; yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.

Beşiktaş Kulübünün başsağlığı mesajında “Başarılı spor spikeri Emre Gönlüşen’i kaybettiğimizi büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.” ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe Kulübü, “Spor spikeri Emre Gönlüşen’in vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet; yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.” paylaşımı yaptı.

Galatasaray Kulübünden yapılan açıklamada, “Spor spikeri Emre Gönlüşen’in vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Emre Gönlüşen’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve Türk spor camiasına başsağlığı diliyoruz.” denildi.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü de “Spor spikeri Emre Gönlüşen’i kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Türk futbolunun başı sağ olsun…” paylaşımında bulundu.

Kaynak : F5HABER

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.