X

Sofiane Feghouli: “Galatasaray hiçbir zaman pes etmez”

UEFA Avrupa Ligi'nde Benfica'ya 2-1 mağlup olan Galatasaray'da Sofiane Feghouli maç sonu açıklamalarda bulundu.

Sofiane Feghouli: “Galatasaray hiçbir zaman pes etmez”

 
UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Benfica’ya 2-1 kaybeden Galatasaray’da Sofiane Feghouli maç sonunda açıklamalarda bulundu.
 
“İstediğimiz sonucu alamadık”
“Öncelikle zor bir rakibe, önemli bir rakibe karşı oynadık. Diğer taraftan taktik anlayışı yüksek bir takıma karşı oynadık. Çok iyi pozisyon alan rakibe karşı oynadık. Tabii ki bazı şeyler kolay olmuyor. Diğer taraftan 1-1’i bulan bir Galatasaray, birçok pozisyona giren bir Galatasaray vardı. Tam 2’yi bulacağımızı hissettiğimiz zaman ne yazık ki kendi kalemizde gördüğümüzden golden sonra ister istemez düştük. İstediğimiz sonucu alamadık. Yapabileceğimiz bir şey yok, bir 90 dakikamız daha var önümüzde.
 
“Galatasaray’ın DNA’sında bu var”

“Galatasaray hiçbir zaman pes etmez. Biz iyi bir takımız. Kaliteli bir takımız. Kaliteli oyuncularımız var. Rakibimiz burada İstanbul’da bizi nasıl yendiyse biz de orada onları yenebiliriz. Galatasaray’ın DNA’sında bu var. Zafer, savaşmak ve mücadele bize aşikar olan kelimeler. İkinci maçımız var. Bir 90 dakikamız daha var. En iyi şekilde mücadele edip, tur için elimizden geleni yapacağız.”

 

 

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.