X

Serdar Aziz’den transfer açıklaması: Tek yetkili adres Galatasaray Spor Kulübü’dür

Galatasaray'ın kadro dışı bıraktığı ve yollarını ayıracağını duyurduğu Serdar Aziz, Instagram hesabından transfer süreciyle ilgili bir açıklama yaptı.

Serdar Aziz’den transfer açıklaması: Tek yetkili adres Galatasaray Spor Kulübü’dür

Galatasaray yönetiminin teknik direktör Fatih Terim’in isteği üzerine yolları ayırma kararı aldığı ve Fenerbahçe’nin transfer gündeminde olduğu iddia edilen Serdar Aziz, Instagram hesabından açıklama yaptı.

Serdar Aziz’in açıklaması şu şekilde:

Sözleşmeli olduğum kulübümün yönetimi tarafından menajerim aracılığı ile tarafıma, ‘teknik ekibin talebi doğrultusunda ayrılmam isteği ile kulüp bulunması’ yönündeki karar iletildi. Bu karar sonrası tatilimi yarıda keserek İstanbul’a geldim ve menajerim ile buluşarak teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim ile görüşme yapmak istediğimi, bu sürece kadar da transfer konusunda hiçbir çalışma ve görüşme yapılmamasını rica ettim. Bu düşüncemi ve ayrıntıları menajerim aracılığıyla kamuoyuna duyurdum. Reel olarak devame den süreçte menajerim yurt içi ve yurt dışında kulüpler ile transfer görüşmelerine başladığını ve gelen teklifleri değerlendirdiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Tabii ki bu esnada kulübüm ile sözleşmemin devam etmesi sebebi ve bonservisli bir oyuncu statüsünde olmamdan dolayı tüm görüşmeler menajerim tarafından kulübüme birebir şekilde iletilmektedir. Bu yüzden transferim içeriğinde belirlenen bonservis bedeli ve görüşülen kulüpler ve olası gelişmeler hakkında açıklama yapacak tek yetkili adres Galatasaray Spor Kulübü’dür.

Tüm bu süreç içerisinde sessiz kaldığım gibi sosyal medyada zaman zaman değişil algılar oluşturulmak ve şahsımı yıpratmak için gösterilen çabaları üzüntü ile takip etmekteyim. Devame den sürecin sonuna kadar aynı sessizliğimi koruyacağımı ttüm spor kamuoyu ile paylaşarak saygılarımı sunarım.

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.