X

Ryan Donk: "Son ana kadar mücadele ettik maalesef olmadı"

Galatasaray’ın deneyimli futbolcusu Ryan Donk, Süper Lig’de şampiyonluk için son ana kadar mücadele ettiklerini ifade ederek, "Asla pes etmedik. ...

Ryan Donk: "Son ana kadar mücadele ettik maalesef olmadı"

Galatasaray’ın deneyimli futbolcusu Ryan Donk, Süper Lig’de şampiyonluk için son ana kadar mücadele ettiklerini ifade ederek, "Asla pes etmedik. Maalesef olmadı. Takımımızın verdiği mücadeleden dolayı gurur duyuyorum" dedi.Galatasaray’ın deneyimli futbolcusu Ryan Donk, Süper Lig’de şampiyonluk için son ana kadar mücadele ettiklerini ifade ederek, "Asla pes etmedik. Maalesef olmadı. Takımımızın verdiği mücadeleden dolayı gurur duyuyorum" dedi.
Galatasaray’ın başarılı futbolcularından Ryan Donk, sosyal medya hesabından bu sezon ile ilgili bir mesaj paylaştı. Şampiyonluk için son ana kadar mücadele ettiklerini belirten Donk, "Asla pes etmedik. Maalesef olmadı. Takımımızın verdiği mücadeleden dolayı gurur duyuyorum. Bu sezon olmadı ama Galatasaray’ın büyüklüğünü herkes biliyor. Tarihi başarıyla dolu takımımız nice yeni şampiyonlukların her zaman en büyük adayıdır! Türkiye’nin ilk ve tek 4. yıldızlı takımı!" ifadelerini kullandı.(İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.