X

"Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim"

Galatasaray’ın yeni transferi Papa Alioune "Badou" Ndiaye, "Osmanlıspor’a geldiğimde hedefim Türkiye’de büyük bir takıma gitmekti. Şu anda Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim. Bu duygularımın tarifi yok" dedi.

"Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim"

Galatasaray’ın yeni transferi Papa Alioune "Badou" Ndiaye, "Osmanlıspor’a geldiğimde hedefim Türkiye’de büyük bir takıma gitmekti. Şu anda Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim. Bu duygularımın tarifi yok" dedi.
Galatasaray’ın yeni transferi Ndiaye, ilk röportajını Galatasaray Televizyonu’na verdi. Ndiaye, transfer süreci için "Burada olmaktan, bu takımın bir parçası olmaktan son derece mutlu ve gururluyum. Menajerim tarafından teklif geldi ve her şey çok çabuk gelişti. Ama sonuçta istediğim yerdeyim" dedi. Ndiaye kendisine gelen diğer teklifler için ise, "İngiltere’den teklifler vardı ama Galatasaray’ın teklifi geldikten sonra kalbimde sadece Galatasaray vardı. Kalbimin istediği yerdeyim. Umarım bir an önce Galatasaray taraftarları için mücadele eder ve doğru tercih yaptığımı gösteririm" ifadelerini kullandı.

"DEFANSİF ORTA SAHAYIM AMA…"
"Takıma yardımcı olmak istiyorum. Defansif orta sahayım ama farklı pozisyonlarda da oynayabiliyorum. Gol atabiliyorum, asistler yapabiliyorum. Ama en önemlisi en iyi şekilde takıma yardımcı olabilmek" diyen Badou Ndiaye, "Oyunun defansif yönü hoşuma gidiyor. Top kapmayı seven, koşan, mücadele eden bir orta sahayım. Top kaptıktan sonra da kazandığım toplarla ileri çıkmayı seviyorum. O nedenle 6 ve 8 numara daha rahat ettiğim pozisyonlar" ifadelerini kullandı.
"Galatasaray’ı seçme sebeplerinden biri forma rekabeti ve takım kalitesi. Her pozisyon için önemli isimler var. Burada kendimi geliştirebilirim. Kaliteli insanın fazlalığı başarıda rol oynayacaktır" diye devam eden başarılı oyuncu, "Sadece hocamız değil, tüm ekip beni en güzel şekilde karşıladı. Bana duyulan güveni en iyi şekilde hissettirdiler. Ben da bana duyulan bu güvenin karşılığını vermek için sabırsızlanıyorum" açıklamasında bulundu.

"TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK KULÜBÜNE GELDİM"
Galatasaray’ı "Türkiye’nin en büyük kulübü" olarak tarif eden Ndiaye, "Osmanlıspor’a geldiğimde hedefim Türkiye’de büyük bir takıma gitmekti. Şu anda Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim. Bu duygularımın tarifi yok. Böyle bir stada çıkacağım ve böyle bir taraftarın önünde oynayacağım için çok mutluyum. Taraftarlarımız kesinlikle merak etmesin. Onlar için mücadele eden, onları mutlu etmek için elinden gelenin en iyisini yapan bir takım görecekler" diye konuştu.
(İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.