X

Pato Galatasaray’dan 10 milyon dolar istedi

Transfer çalışmalarına dört bir koldan devam eden Galatasaray'da Alan ve Pato transferi için Dubai'ye yapılan seferin detayları da ortaya çıkmaya başladı.

Pato Galatasaray’dan 10 milyon dolar istedi

Transfer çalışmalarına dört bir koldan devam eden Galatasaray‘da Alan ve Pato transferi için Dubai‘ye yapılan seferin detayları da ortaya çıkmaya başladı.

Fatih Terim‘in ısrarlı bir şekilde transferini istediği Pato için tüm imkanlarını seferber eden ancak Brezilyalı futbolcunun transferini mümkün kılamayan sarı-kırmızılı yönetim, Fatih Terim; ‘Hocam bu transferi yapmamız imkansız, akıl almaz maliyetler var ve bizim bu maliyetlerin altında kalkmamız mümkün değil‘ şeklinde cevap verdiği ortaya çıktı.

Brezilyalı futbolcu Pato için 5 milyon dolarlık yıllık ücret teklif eden ve kulübüne de kiralama teklifi sunan Galatasaray, Pato‘dan ‘10 milyon dolar yıllık ücret‘ cevabı aldı.

Sponsor firması battığı için ekonomik olarak tarihi bir buhranın içerisinde olan ve başkanı hapise giren Tianjin Tianhai kulübü ise Galatasaray‘ın teklif ettiği 3 milyon dolarlık bonservis bedelini kabul etmedi ve 7 milyon dolarlık bonservis bedeli talep etti.

(Sporx)

Kaynak : AKŞAM

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.