X

Mustafa Cengiz tebrikleri kabul etti

Galatasaray’da oy sayımı devam ederken, Mustafa Cengiz, 9. sandığın sayılmasıyla birlikte en yakın rakibi Dursun Özbek’in 300 oy önünde yer aldı. Birç...

Mustafa Cengiz tebrikleri kabul etti

Galatasaray’da oy sayımı devam ederken, Mustafa Cengiz, 9. sandığın sayılmasıyla birlikte en yakın rakibi Dursun Özbek’in 300 oy önünde yer aldı. Birçok genel kurul üyesi, Cengiz’i tebrik etmeye başladı.
Galatasaray’ın 38. başkanının belirleneceği olağan seçimli genel kurulda Mustafa Cengiz, açılan 9 sandığın 8’inde ilk sırayı aldı ve en yakın rakibi Dursun Özbek’e 300 oy fark attı. Saat 15.00’de tamamlanan oy verme işlemlerinin ardından oy sayımına geçilirken, açılan 9 sandıkta Mustafa Cengiz 902 oy, Dursun Özbek 602 oy, Ozan Korkut 249 oy ve Ali Fatinoğlu 103 oy aldı. Açılan 9 sandığın 8’inde en çok oyu Mustafa Cengiz alırken, yalnızca 4 numaralı sandıkta Dursun Özbek 89, Mustafa Cengiz ise 85 oy aldı.
(Bozhan Memiş/İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.