X

Marco Silva: Yaptığı her şeyin farkındayız

Galatasaraylı futbolcunun maçlarıyla ilgili görüntüleri izlediği ortaya çıkan Everton teknik direktörü Marco Silva "Onyekuru'nun yaptığı her şeyin farkındayız. Sezon sonunda kendisiyle ilgili karar vereceğiz" dedi.

Marco Silva: Yaptığı her şeyin farkındayız

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler
 
Everton’dan kiralık olarak Galatasaray’da forma giyen Henry Onyekuru’nun yükselen performansı, bonservisini elinde bulunduran kulübü tarafından yakından izleniyor. Kulübün scout ekibi oyuncunun performansını izleyip, kendisiyle ilgili gelişmeleri kayıt altına alırken, teknik direktör Marco Silva’nın da futbolcuyla özel olarak ilgilendiği ortaya çıktı.
 
Scout ekibi tarafından Onyekuru’ya dair görüntüler kendisine temin edilen Portekizli teknik adamın, televizyon ekranında sarı-kırmızılı futbolcunun performansını izlediği ortaya çıktı. Marco Silva konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Onyekuru’nun yaptığı her şeyin farkındayız. Bu konuyla ilgili yapmamız gereken şeyleri yapıyoruz. Sezon sonunda kendisiyle ilgili bir karar vereceğiz. Kulüp için doğru olan neyse onu yapacağız” dedi.
 
Dosyası epey kabarık!
Öte yandan futbolcunun Premier Lig’de oynaması için gerekli çalışma iznini alabilmesi adına, kulübün ilgili kurumlarının da şimdiden harekete geçtikleri bildirildi. Hem oyuncunun milli takıma aldığı davetler, hem de Galatasaray formasıyla bu sezon Avrupa kupalarında oynadığı maçların hesaplamalarını içeren kalın bir dosyanın hazırlandığı, kriterleri karşılamasına yönelik hesaplamaların bu dosyaya eklendiği belirtildi. 
 

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.