X

Marcao o anı değerlendirdi: Pozisyon penaltı değildi

Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao, 2-1 mağlup oldukları Benfica maçının ardından açıklamalarda bulundu. Benfica'nın kazandığı penaltının baş aktörü olan Marcao, "Bu zamana kadar hep dürüst olmayı kendime ilke edindim. Pozisyon penaltı değildi." diye konuştu.

Marcao o anı değerlendirdi: Pozisyon penaltı değildi

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında Galatasaray, Türk Telekom Stadı’nda karşılaştığı Galatasaray’a 2-1 mağlup oldu.

Benfica’nın kazandığı penaltıda topun eline çarpmadığını ifade eden Marcao, “Hep dürüst oldum, her zaman doğruyum. Penaltı değildi. Şikayet etmeyi seven bir insan değilim, artık kararı değiştiremezsiniz ama penaltı değildi.” diye konuştu.

Artık rövanş maçını düşünmelere gerektiğini ifade eden “Maçta yaptığımız hatalar da vardı. Bu maçı, hataları bir kenara bırakıp, ikinci maçı düşünmeliyiz. Çok hata yaptık. Bu seviyelerde, bu hataları yapmamalısınız. Sonuçta bir maç daha var. O maça en iyi şekilde hazırlanmalıyız.” dedi ve sözlerini noktaladı.

Galatasaray-Benfica maçında Hasan Şaş çıldırdı! Fatih Terim zor sakinleştirdi

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.