X

Lucescu, Fenerbahçe-Zenit eşleşmesini yorumladı

Lucescu, Rus basınına röportaj verdi. Rumen çalıştırıcı, bugün Zenit'le karşılaşacak olan Fenerbahçe için "Bu Fenerbahçe'nin Kasım-Aralık'taki Fenerbahçe ile aynı olmadığını söyledim. Birkaç kaliteli takviyeyle oyunlarını güçlendirdiler. Son üç maçta iyi gözüktüler. İkisini kazanıp birini kaybettiler" dedi. Mircea Lucescu, A Milli Takım'la yollarını dün itibariyle ayırmıştı.

Lucescu, Fenerbahçe-Zenit eşleşmesini yorumladı

TFF ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesheden A Mill Takım’ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu, Rus basınından Sport Express’e konuştu. Rumen çalıştırıcı, Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Rus ekibi Zenit’i zor bir eşleşmenin beklediğini belirterek “Zenit’ten bir yetkiliyle görüştüm. Ama bu kişi, kesinlikle teknik direktör Semak değildi. Bu Fenerbahçe’nin Kasım-Aralık dönemindeki Fenerbahçe ile aynı olmadığını söyledim. Birkaç kaliteli takviyeyle oyunlarını güçlendirdiler. Son üç maçta iyi gözüktüler. İkisini kazanıp birini kaybettiler. Eğer Zenit, aralık ayında Fenerbahçe ile karşılaşsa onlar için daha kolay olurdu. Ama Zenit halen maçın favorisi” dedi.

“EN OLASI SONUÇ BERABERLİK”

Lucescu, bugünkü karşılaşmanın skoru ile ilgili olarak “Ben Zenit’in Fenerbahçe’den daha güçlü olduğunu düşünüyorum. Ama aynı zamanda Fenerbahçe için Avrupa Ligi çok önemli. Zenit’e karşı alınacak bir galibiyet onlar adına çok iyi olacaktır. Bugün en olası sonuç beraberlik olur” ifadelerini kullandı.

“İZLEYİCİ OLACAĞIM”

Lucescu, A Milli Takım macerasının ardından kariyerine dair ne düşündüğüne yönelik soruya ise yeniden kulüp takımı çalıştırmak istediğini belirtip şu yanıtı verdi: “Tekrar kulüp takımı çalıştırmak istiyorum. Ama haziranda gelecek teklifleri değerlendireceğim. Şimdi maçları takip edeceğim. Mesela Fenerbahçe’nin Zenit’i ağırlayacağı mücadeleyi statta izleyeceğim. Sonra perşembe günü Galatasaray’ın Benfica maçına gideceğim. Sonra belki Romanya’ya giderim. İzleyici olarak Şampiyonlar Ligi maçlarını takip etmek istiyorum. PAOK’u çalıştıran oğlum Razvan’a da destek olacağım. Teknik direktörlükte başarı kazanıyor olması önemli.”

Kaynak: HT Spor

Kaynak : GASTE24

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.