X

Galatasaray’dan Trezeguet bombası

Galatasaray taraftarının Kasımpaşa'nın Mısırlı yıldız futbolcusu Trezeguet'e olan ilgisi bitmek bilmiyor. Taraftarın "Come To Galatasaray" tezahüratıyla karşılaşan Mısırlı futbolcu 'İnşallah' şeklinde karşılık verdi.

Galatasaray’dan Trezeguet bombası

Takvim’de yer alan habere göre Galatasaray taraftarının Kasımpaşa’nın Mısırlı yıldız futbolcusu Trezeguet’e olan ilgisi bitmiyor.

“COME TO GALATASARAY”

Trezeguet tek başına geldiği AVM’de Galatasaraylı birkaç futbolsever tarafından Trezeguet “Come To Galatasaray” tezahüratıyla karşılaştı. Mısırlı futbolcu ise ‘İnşallah’ diyerek karşılık verdi.

Trezeguet kimdir?

1 Ekim 1994 doğumlu Trezeguet’in gerçek ismi “Mahmoud Ahmed Ibrahim Hassan”… Forvet ve sol kanat oynayan Mısırlı futbolcu El Ahly kulübünde futbola baladı. Daha sonra 2.2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Belçika ikibi Anderlecht’e transfer oldu. 2015 yılında Anderlecht’te çok fazla forma şansı bulamayan yıldız adayı bir sonraki sezon 1. lig ekibi Royal Excel Mouscron kulübüne kiralandı.

Trezeguet bir sonraki sezon ise 500 bin Euro karşılığında Kasımpaşa tarafından kiralandı. Trezeguet’in sözleşmesinde ise 2 milyon Euro’ya satın alma opsiyonu yer alıyordu.

Süper Lig’de 33 maçta 13 gol 6 asistlik performans gösterinece Kasımpaşa 2 milyon Euro’yu ödedi ve oyuncunun bonservisini aldı.

Kaynak : F5HABER

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.