X

Galatasaray’dan Tarık Çamdal’a maç başına 1.7 milyon TL!

Galatasaray, 5 yıl önce transfer edilen ve sadece 42 maça çıkan, son bir yılda topa bile dokunmayan Tarık Çamdal'la, tüm alacaklarını ödeyerek yolları ayırdı. 27 yaşındaki oyuncunun 42 maçlık macerası 12 milyon euroya mâl oldu.

Galatasaray’dan Tarık Çamdal’a maç başına 1.7 milyon TL!

Tarık Çamdal… Galatasaray’ın en ilginç ve en başarısız transferlerinden biri olarak tarihe geçti. 1 Eylül 2014’te sarı-kırmızılı kulübe, 4 milyon 750 bin euro bonservis bedeli karşılığında Eskişehirspor’dan transfer olan savunma oyuncusu, 5 yıllık süreçte sadece 42 resmi maçta forma giyebildi. Son 1 yıldır topa bile dokunmayan 27 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’dan 7 milyon euro kazandı. Oyuncunun sözleşmesi dün itibarıyla fesh edilirken, bu sezon kalan tüm alacaklarının da ödendiği açıklandı.

Son maçı 386 gün önce

Böylece 42 maçlık Tarık Çamdal macerası, Galatasaray’a toplamda 12 milyon euroya mâl oldu. Sarı-kırmızılı takımda golü veya asisti bulunmayan Tarık, son maçına 386 gün önce, 26 Aralık 2017’de Bucaspor’la oynanan Türkiye Kupası mücadelesinde çıktı.

(Fanatik)

Kaynak : ŞAMPİY10

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.