X

Galatasaray’dan sürpriz Dorukhan Toköz hamlesi!

Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Dorukhan Toköz'e Galatasaray'ın talip olduğu iddia edildi.

Galatasaray’dan sürpriz Dorukhan Toköz hamlesi!

Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News‘te F5Haber‘e abone olun

F5Haber‘e Google News‘te abone olun

Süper Lig’de ilk yarıyı lider tamamlayan Beşiktaş’ta Dorukhan Toköz’ün geleceği merak konusu olmaya devam ediyor. Siyah beyazlı ekip ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Dorukhan ile yeni sözleşme henüz imzalanmadı.

Beşiktaş ile sözleşme uzatmaması halinde sene sonu boşta kalacak olan Milli futbolcu için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

A Spor’un haberine göre orta sahaya takviye yapmak isteyen Galatasaray, Dorukhan Toköz ile ilgileniyor.

FENERBAHÇE DERKEN…

Dorukhan ile Fenerbahçe’nin de ilgilendiği iddia ediliyordu. Fenerbahçe’nin sözleşmesi sene sonu bitecek olan Dorukhan’ı bedelsiz olarak kadrosuna katmak istediği belirtiliyordu.

AHMET NUR ÇEBİ AÇIKLAMIŞTI

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 24 yaşındaki futbolcu için ”Dorukhan ile görüşmelerimiz devam ediyor. İmzalar atılmadan bir şey demek doğru olmaz ama bana göre yüzde 90 anlamında olumlu olarak bitti.” demiş ancak bu sözlerin üzerinden bir ay geçmesine rağmen yeni sözleşme imzalanmamıştı.

2.5 sezondur Beşiktaş forması giyen Dorukhan Toköz, bu sezon siyah beyazlı ekip ile Süper Lig’de 17 maça çıkarken 2 asist yaptı.

Kaynak : F5HABER

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.