X

Galatasaray’dan flaş Arda Turan açıklaması

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, "Arda Turan'ın transferi ile alakalı teknik heyetimizin böyle bir talebi olmamıştır. Arda Turan'ın kendisinden de, menajerinden de dolaylı ya da direkt bir transfer teklifi olmamıştır." dedi.

Galatasaray’dan flaş Arda Turan açıklaması

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, son dönemde kamuoyunu meşgul eden Arda Turan transferi ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yusuf Günay, Arda Turan’ın Galatasaray’a transfer olacağı söylentilerine ilişkin, “Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu’na intikal eden herhangi bir talep olmadı. Son yaptığımız transfer değerlendirme toplantımızda da bu konuda herhangi bir görüş ve değerlendirme de olmamıştır.

“HERHANGİ BİR TRANSFER TEKLİFİ OLMAMIŞTIR”

Teknik heyetimizin de böyle bir talebi olmamıştır Arda Turan’ın kendisinden de, menajerinden de dolaylı ya da direkt bir transfer teklifi olmamıştır. Bildiğimiz tek şey yazılı ve görsel medya ile sosyal medyada bu konuda haberlerin yer alması ve buna ilişkin taraftarımızın verdiği tepkilerdir” ifadelerini kullandı.

Kaynak : F5HABER

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.