X

Galatasaray’da forvete 3 aday

Ligin ilk yarısında golcü sıkıntısı yaşayan Galatasaray'da tüm gözler golcü transferinde. Kulislerde 3 aday konuşuluyor.

Galatasaray’da forvete 3 aday

Galatasaray’da yeni kondisyoner Bartali ile birlikte takımın ikinci yarıda fizik ve kondisyon anlamında yükselişe geçmesi bekleniyor.

Bein Sports’un haberine göre transferde hareketli günler geçiren Galatasaray’da gözler forvet takviyesine çevrildi. Listenin ilk sırasında bulunan Alan’ın transferi ile ilgili resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor. Sarı-kırmızılı yönetim bu bölgeye bir takviye daha yapmanın planlarını yaparken, Demba Ba ismi de gündemdeki yerini koruyor.

Önceliğin Sparta Prag’ın genç golcüsü Tetteh olduğu iddia edilirken, Galatasaray’ın 21 yaşındaki Ganalı oyuncuyu satın alma opsiyonu ile birlikte sezon sonuna kadar kiralamak istediği belirtiliyor.

Galatasaray’ın yeni transferi Marcao’nun ise teknik heyetin izni ile Chaves takımının Tondela ile pazar günü oynayacağı kritik 90 dakikada forma giyeceği ve pazartesi günü İstanbul’da olacağı öğrenildi.

BELHANDA’YA TALİP

Öte yandan Arap kulüplerinin, Garry Rodrigues’in Al İttihad’a transferi ile birlikte önemli bir kaynak oluşturan sarı-kırmızılıların kapısını bu kez de Belhanda için çaldığı iddia ediliyor. Sarı kırmızılı kulüpte mutlu olduğunu dile getiren Faslı oyuncu için yine Al İttihad’ın devrede olduğu ve kadrosuna katmak istediği gelen bilgiler arasında.

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, devre arası hazırlık maçında Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Leipzig ile Red Bull Arena’da karşılaştı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim 1-1 biten karşılaşmanın ardından taraftarın yanına giderek selamladı.

Kaynak : GASTE24

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.