X

Galatasaray’da 3 yeni transfer Avrupa’da yok

Kadrosunu 6 isimle güçlendiren Galatasaray, yeni transferlerden yalnızca 3'ünü UEFA Avrupa Ligi'nde oynatabilecek.

Galatasaray’da 3 yeni transfer Avrupa’da yok

Devre arası transfer döneminde Mbaye Diagne, Kostas Mitroglou, Christian Luyindama, Marcao, Semih Kaya ve Emre Taşdemir’i kadrosuna katanGalatasaray’da 2 Şubat’ta UEFA’ya bildirilecek liste üzerinde çalışılıyor. Habertürk Spor’dan Erhan Kaan Adıgüzel’in haberine göre sezon başında bildirilen listeye en fazla 3 oyuncu ekleyebilecek olan Cimnbom, gelen 6 isimden 3’ünü Avrupa’da oynatamayacak.

SON KARAR DIAGNE

14 Şubat’ta Benfica’yla ilk maçına çıkacak olan Sarı-Kırmızılılar’da teknik direktör Fatih Terim, kadro mühendisliği konusunda ince eleyip sık dokuyor. Ozan ve Serdar’ın ayrılığının ardından Maicon’un da gözden çıkarılmasıyla savunmada eksilen Aslan’ın, yeni transfer edilen Marcao ve Luyindama’yı UEFA’ya bildirmesi bekleniyor. Son isim olarak Diagne ve Mitroglou arasında tercih yapması gerecek olan Terim’in, karasını Diagne’den yana kullandığı öğrenildi. Bu durumda ise yeni transfer Kostas Mitroglou, Avrupa maçlarında forma giyemeyecek. Diğer 2 transfer Emre Taşdemir ve Semih Kaya da sadece Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarnda oynayabilecek.

Kaynak : GASTE24

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.