X

Galatasaray sahasında kaybetti

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray, Portekiz ekibi Benfica'ya 2-1 mağlup oldu ve rövanş öncesi avantajı rakibine kaptırdı.

Galatasaray sahasında kaybetti

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Galatasaray, Son 32 Turu’nda Portekiz ekibi Benfica ile karşılaştı.

Türk Telekom Stadı’nda Galatasaray beklemediği bir mağlubiyet aldı ve karşılaşmayı 2-1 kaybetti.

TEK GOL LUYİNDAMA’DAN GELDİ

Galatasaray’ın golünü 54. dakikada Christian Luyindama kaydetti. Benfica’nın golleri 27. dakikada (penaltı) Eduardo Salvio ve 67. dakikada Haris Seferoviç’ten geldi.

HAKEM VE MARCAO’NUN HATALARI G.SARAY’I YAKTI

Sol kanattan yapılan ortada hakem Marcao’nun ceza sahasında topla elle oynadığını belirtti ve beyaz noktayı gösterdi. Galatasaraylı futbolcuların itirazı kararı değiştirmedi.

Savunma arkasına atılan derin topa harketlenen Seferovic, Marcao’nun hatasını iyi değerlendirdi ve topa hamlesini yaptı. Muslera ile karşı karşıya pozisyonda düzgün bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi

Sarı-kırmızılılar, Benfica karşısında beklemediği bir mağlubiyet alarak rövanş öncesinde avantajı Portekizli rakibine kaptırdı. Galatasaray, 2-1’in rövanşını 21 Şubat Perşembe akşamı Portekiz’de oynayacak.

Kaynak : F5HABER

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.