X

Galatasaray gol oldu yağdı…

Galatasaray, Feghouli'nin kariyerinde ilk kez hat-trick yaptığı maçta Kasımpaşa'yı 4-1 yendi; maç fazlasıyla lider Başakşehir ile arasındaki puan farkını 3'e indirdi.

Galatasaray gol oldu yağdı…

Süper Lig’de Galatasaray, 4 haftadır kazanamayan Kasımpaşa’ya konuk oldu. Sarı-kırmızılı takım deplasmanda rakibini farklı yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

G.SARAY İLK YARIYI ÖNDE KAPATTI

Mücadelede ilk gol Kasımpaşa’dan geldi. 14. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına gelen Trezeguet, güzel bir vuruşla Muslera’yı mağlup etti.

Zirve yarışında mutlak kazanmak isteyen Galatasaray’a beraberlik sayısını getiren isim Belhanda oldu. 22. dakikada ceza sahası dışında harika bir şut çeken Belhanda skora denge getirdi. Bu golden 6 dakika sonra Feghouli ilk yarının skorunu belirleyen golü attı. Galatasaray soyunma odasına 2-1 önde gitti.

FEGHOULİ HAT TRİCK YAPTI

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyunun hakimi tamamen Galatasaray’dı. Son haftaların formda ismi Feghouli 53. dakikada farkı 2’ye çıkardı. 68’de tekrar sahneye çıkan Cezayirli yıldız maçtaki üçüncü golünü ağlara bıraktı.

Feghouli’nin 3 gol attığı maçta Galatasaray, Kasımpaşa’yı 4-1 yendi. Bu sonucun ardından sarı-kırmızılılar puanını 42’ye çıkardı ve maç fazlasıyla lider Başakşehir’le olan farkı 3’e indirdi.

Kasımpaşa ise ligin ikinci yarısında oynadığı 5 maçı da kaybetmiş oldu. İstanbul ekibi 29 puanda kaldı.

Kaynak : F5HABER

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.