X

Galatasaray forvet bekliyor! İşte gündemdeki o isimler…

Galatasaray'da yılan hikayesine dönen forvet transferinde son viraja girildi. Liste başındaki Alan için kulübüne 3.5, kendisine yıllık 4 milyon Euro'dan 3.5 senelik sözleşme önerildi. Gündemdeki diğer isimler Bony, Remy, Charlie Austin ve Guidetti.

Galatasaray forvet bekliyor! İşte gündemdeki o isimler…

Gomis’i sattığından bu yana 5 aydır golcü ihtiyacını gideremeyen Galatasaray’da, herkesin gözü forvet transferine çevrildi. 31 Ocak gece 24.00’e kadar yönetimin zamanı var ve en kritik viraja girildi. 4 gün kala hem kulüpler hem de listedeki oyuncularla kurulan temaslar iyice hızlanmış durumda.

Liste başında ise hâlâ onun ismi var: Alan Carvalho. Çin kulübüne yaptığı teklifi 3.5 milyon Euro’ya çıkartan Sarı-Kırmızılılar, oyuncuya da 3.5 yıllık sözleşme ve senelik 4 milyon Euro önerdi. Bugün yarın artık Alan transferinin sonuçlanması umut ediliyor. Gündemdeki diğer oyuncular ise Wilfred Bony, Loic Remy, Guidetti ve Charlie Austin.

BONY BİR ADIM ÖNDE

Swansea’nin hocası Graham Potter, transfer görüşmeleri nedeniyle Bony’yi son maçta oynatmadığını açıklarken, Fildişili yıldızla Galatasaray ve Al Saad kulübü ilgileniyor. Lille’de görev yapan Remy, menajerler tarafından yönetime önerildi. Guidetti ve Southampton’da bileti kesilen Austin ise geniş listede yer alıyor.

Kaynak : POSTA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.