X

Galatasaray Eder’i yokladı

Galatasaray, menajerlerin teklif ettiği Portekizli golcü Eder için Rus takımıyla görüşmelere başladı. Satın alma opsiyonu da alınarak kiralanması gündemde.

Galatasaray Eder’i yokladı

Galatasaray‘da ana gündem forvet… Gomis‘in satılması, Eren Derdiyok‘un kadro dışı bırakılmasının ardından ikinci yarıya golcüsüz girme tehlikesiyle karşı karşıya kalan sarı-kırmızılı ekip, temaslarını hızlandırdı.

Gündeme giren son isim ise Lokomotiv Moskova‘da forma giyen ‘Eder‘ diye anılan Lopes. Yönetimin, menajerler tarafından kulübe önerilen oyuncular arasında yer alan Portekizli futbolcu için Rus ekiyle görüşmelere başladığı bildirildi. Baş döndüren kadınlarla erotik anlar için Sex Sohbet Hattı aranması gereken özel hatlar.

İDMANA KATILMADI

Lille‘den Rusya‘ya transfer olan Eder‘in kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.Teknik heyetin de onay verdiği oyuncu için Lokomotiv‘e satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapıldığı ifade edildi. 3 gündür görüşmelerin sürdüğü belirtilirken daha önce de Galatasaray‘ın gündemine gelen 31 yaşındaki futbolcunun İstanbul‘a sıcak baktığı da gelen haberler arasında. Öte yandan Eder‘in takımı ile son idmanına çıkmaması da transfer söylentilerini artırmış durumda.

KUPAYI GETİRDİ

Lille‘den Lokomotiv Moskova‘ya transfer olan Eder, Avrupa Şampiyonası final maçında Fransa‘ya attığı golle Portekiz‘e kupayı getiren isim olmuştu.

Kaynak : AKŞAM

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.