X

Galatasaray Benfica maçı hangi kanalda? Galatasaray (GS) Benfica maçı ne zaman?

Galatasaray-Benfica maçının hangi kanalda olduğu araştırılıyor. Galatasaray ve Benfica maçı futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Taraftarlar heyecanla maç saatini beklemeye başladılar. Galatasaray ve Benfica 14 Şubat'ta (bugün) 20:55'te karşı karşıya gelecek. Avrupa'da yola devam etmek isteyen Galatasaray, Benfica'yı net bir skorla mağlup edip avantajlı skor elde etmek istiyor. Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda mücadele eden Benfica Bayern Munih ve Ajax'ın ardından üçüncü olunca yoluna UEF

Galatasaray Benfica maçı hangi kanalda? Galatasaray (GS) Benfica maçı ne zaman?

Galatasaray- Benfica karşılaşması için nefesler tutuldu. Futbolseverler, Galatasaray Benfica maçı hangi kanalda, ne zaman? sorularının yanıtını merak ediyorlar. Sarı kırmızılı takım 14 Şubat’ta Benfica’yı misafir ediyor. 20:55‘te başlayacak olan maç, TT Arena‘da oynanacak. Avrupa‘da yola devam etmek isteyen Galatasaray, Benfica‘yı net bir skorla mağlup edip avantajlı skor elde etmek istiyor. Şampiyonlar Ligi E Grubu‘nda mücadele eden Benfica Bayern Munih ve Ajax‘ın ardından üçüncü olunca yoluna UEFA Avrupa Ligi‘nde devam etmek zorunda kaldı. Dev ev mücadele beIN SPORTS 1‘den canlı yayınlanacak. Aksam.com.tr‘den de maçı dakika dakika canlı yayın ile takip edebilirsiniz.

GALATASARAY BENFİCA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

 

Galatasaray Benfica maçı için artık nefesler tutuldu. Galatasaray Benfica maçı 14 Şubat Perşembe günü saat 20:55‘te oynanacak. Dev mücadele beIN SPORTS 1‘den canlı yayınlanacak. Aksam.com.tr‘den de maçı dakika dakika canlı yayın ile takip edebileceksiniz.

‘‘

DİAGNE GALATASARAY‘IN BENFİCA KADROSUNDA!

Sarı-Kırmızılı takımda Diagne, Marcao ve Luyindama UEFA kadrosunda yer aldığı için bu maçta forma giyebilecek. Yeni transferlerden Mitroglou, Semih Kaya ve Emre Taşdemir ise listede bulunmuyor.

Şampiyonlar Ligi E Grubu‘nda mücadele eden Benfica Bayern Munih ve Ajax‘ın ardından üçüncü olunca yoluna UEFA Avrupa Ligi‘nde devam etmek zorunda kaldı. Portekiz Ligi‘nde şampiyonluk yarışını devam ettiren Benfica bu sezon 21 maçta 16 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Benfica 21. haftada Nacional ile oynadığı maçı 10-0 kazandı.

Portekizli teknik adam Rui Vitoria‘nın çalıştırdığı Benfica‘nın UEFA‘ya Şampiyonlar Ligi için bildirdiği kadroda şu futbolcular bulunuyor:

Kaleci: Mile Svilar (Belçika), Bruno Varela (Portekiz), Odisseas Vlachodimos (Yunanistan)

Defans: German Conti, Cristian Lema (Arjantin), Alex Grimaldo (İspanya), Ruben Dias, Yuri Ribeiro, Andre Almeida (Portekiz), Sebastien Corchia (Fransa), Jardel (Brezilya)

Orta saha: Ljubomir Fejsa (Sırbistan), Gabriel, Alfa Semedo, Pizzi, Gedson Fernandes (Portekiz), Eduardo Salvio (Arjantin), Filip Krovinovic (Hırvatistan)

Forvet: Jonas (Brezilya), Franco Cervi, Facundo Ferreyra (Arjantin), Haris Seferovic (İsviçre), Andrija Zivkovic (Sırbistan), Rafa Silva (Portekiz), Nicolas Castillo (Şili)

‘‘

GALATASARAY PORTEKİZ TAKIMLARI İLE 7 MAÇ YAPTI!

Avrupa kupalarında Portekiz ekipleriyle daha önce 4 kez eşleşen Galatasaray, rakipleriyle 7 karşılaşma oynadı.

Portekiz takımlarıyla oynadığı maçların 3‘ünü kazanan sarı-kırmızılı ekip, 4‘ünü kaybetti. Galatasaray, bu maçlarda attığı 9 gole karşılık kalesindeki 10 gole engel olamadı.

İlk olarak 2008-2009 sezonunda UEFA Kupası‘nda statü gereği gruplarda tek maç üzerinden Benfica ile karşılaşan Galatasaray, deplasmandaki müsabakayı 2-0 kazandı.

‘‘

Daha sonra 2012-2013 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde Braga ile eşleşen Galatasaray, sahasındaki maçı 2-0 kaybederken deplasmandan 2-1 galibiyetle döndü.

2015-2016 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde Benfica ile eşleşen sarı-kırmızılılar, sahasındaki maçı 2-1‘lik skorla kazandı, deplasmanda ise aynı skorla mağlup oldu.

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu‘nda Porto ile eşleşen Galatasaray, iki maçı 1-0 ve 3-2‘lik skorlarla kaybetti.

Kaynak : AKŞAM

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.