X

Galatasaray-Benfica (CANLI)

Galatasaray'da tüm gözler Benfica ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi son 32 turu maçına çevrildi. Temsilcimiz Galatasaray Türk Telekom Stadı'nda konuk ettiği Portekiz ekibini yenerek ikinci maç öncesi avantaj sağlamak istiyor. Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de... Mücadele başladı.

Galatasaray-Benfica (CANLI)

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Portekiz’in Benfica ekibi ile karşılaşıyor. Trabzonspor’u Süper Lig’de 3-1’lik skorla geçen ve moral bulan Galatasaray Portekiz ekibi Benfica’yı mağlup ederek ikinci maç öncesi avantaj sağlamak istiyor.

NOT: Sayfa sürekli güncellenmektedir

Mücadele başladı

Maçın 11’leri

Galatasaray: Muslera, Linnes, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Fernando, Ndiaye, Feghouli, Belhanda, Onyekuru, Diagne

Benfica: Vlachodimos, Corchia, Ruben Dias, Ferreira, Ribeiro, Salvio, Fernandes, Florentino, Cervi, Joao Felix, Seferovic

Galatasaray – Benfica maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Türk Telekom Stadı’nda saat 20.55’te başlayan karşılaşmayı İspanyol hakem Jesus Gil Manzano yönetiyor. Karşılaşma, beIN Sports 1’den canlı yayınlanıyor. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr’de…

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.