X

Galatasaray 4. kez UEFA Avrupa Ligi gruplarından çıktı

UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda Fransız ekibi Olimpik Marsilya’yı mağlup ederek gruplardan çıkmayı garantileyen Galatasaray 4. kez gruplardan çıkmayı baş...

Galatasaray 4. kez UEFA Avrupa Ligi gruplarından çıktı

UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda Fransız ekibi Olimpik Marsilya’yı mağlup ederek gruplardan çıkmayı garantileyen Galatasaray 4. kez gruplardan çıkmayı başardı.

UEFA Avrupa Ligi E Grubu beşinci maçında Galatasaray evinde Fransız temsilcisi Olimpik Marsilya ile karşılaştı. Mücadeleden 4-2 galip ayrılan sarı-kırmızılılar, puanını 11’e yükseltti. Bu sonucun ardından Aslan gruplardan çıkmayı da garantiledi.
Aslan, UEFA Avrupa Ligi’nde statü değişikliği yapılıp, grup maçları oynanmaya başladıktan sonra ilk kez 2007-2008 sezonunda gruplarda mücadele etti. Sarı-kırmızılılar 2008-2009 ve 2009-2010 sezonlarında da gruplara kalmasından sonra bu sezon 4. kez gruplarda yer aldı.

Oynadığı sezonlarda gruplardan çıkan Galatasaray bu sezonla birlikte 4. kez UEFA Avrupa Ligi gruplarından çıkmayı başardı.
(Oğuzhan Ort / İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.