X

Fevzi Elmas Giresunspor’da

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, uzun arayışın ardından kaleci sorunu çözdü. Bir dönem Galatasaray’ın da formasını terleten Fevzi Elmas ile prensipte anlaşmaya varıldı.

Fevzi Elmas Giresunspor’da

Son olarak Adana Demirspor formasını terleten ve kısa bir süre önce Adanaspor ile sözleşme imzalayan Elmas, sözleşmesini karşılıklı olarak fesih edeceği ve yeşil-beyazlı ekibe kendisini 1 yıllığına bağlayacak sözleşmeyi imzalayacak.
Transfere ilişkin açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, “Geçen sezon Adana Demirspor’un kadrosunda yer alan Fevzi ile her konuda anlaştık. Oyuncunun bir süre önce anlaşmaya vardığı Adanaspor ile olan sözleşmesi fesih olacak ve Fevzi Elmas bir yıllığına Giresunspor’a imza atacak. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.
34 yaşındaki file bekçisi kariyerinde Galatasaray, Antalyaspor, Orduspor, Dardanelspor, Şanlıurfaspor ve Adana Demirspor’da forma giydi.
(Resul Yanbul / İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.