X

Fenerbahçeli müdür tartışmasına mektuplu yanıt

Galatasaray Lisesi'ne Fenerbahçeli Prof. Dr. Vahdettin Engin'in müdür olarak atanması, tepkilere neden olmuştu. Konuyu köşesinde değerlendiren Fatih Altaylı, Engin'den gelen "kurul toplantılarına katılma niyetim yok" mektubunu okurlarıyla paylaşarak "Lafın kısası, Galatasaray Lisesi Müdürü Vahdettin Engin, Galatasaray Spor Kulübü’nün yönetim kurulu toplantılarına katılmayacağını açıkça beyan ediyor. Bu da önemli bir sorunu çözmüş oluyor." dedi.

Fenerbahçeli müdür tartışmasına mektuplu yanıt

Sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan Galatasaray Lisesi mezunu tarihçi Prof. Dr. Vahdettin Engin, Galatasaray Lisesi’ne müdür olarak atandı.  Engin’in atanması hem Galatasaraylı taraftarların, hem de kulübün tepkisine neden oldu. Klüpten “Başka renklere gönül vermiş bir kişinin, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nun sembolik de olsa doğal üyesi olması kabul edilemez.” açıklaması gelirken Engin’den ise  ‘Bu bir spor müsabakası değil, eğitim meselesi’ demişti.

Tartışmaları bugünkü köşesine taşıyan Habertürk Yazarı Fatih Altaylı “Vahdettin Engin’in de mektep müdürü sıfatıyla doğal üyesi olduğu kulüp yönetim kurulu toplantılarına da katılmaması gerektiğini söyledim. Profesör Vahdettin Engin’den bir mektup geldi.” diyerek o satırları okurlarıyla paylaştı.

Altaylı’nın bu sözlere yorumu “Lafın kısası, Galatasaray Lisesi Müdürü Vahdettin Engin, Galatasaray Spor Kulübü’nün yönetim kurulu toplantılarına katılmayacağını açıkça beyan ediyor.Bu da önemli bir sorunu çözmüş oluyor.”  oldu. 

Kaynak : F5HABER

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.