X

Fenerbahçe’den VAR açıklaması

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçı öncesinde bu müsabakanın VAR Hakemi hakkında bir açıklama yaptı....

Fenerbahçe’den VAR açıklaması

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçı öncesinde bu müsabakanın VAR Hakemi hakkında bir açıklama yaptı.
Süper Lig’de Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Fenerbahçe maç öncesinde VAR Hakemi hakkında bir açıklama yaptı. Sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesinden yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:
"Futbol Takımımızın, Süper Ligin 37. haftasında bugün Kasımpaşa ile karşılaşacağı maça atanan VAR operatörü hakkında bir açıklama zorunluluğu doğmuştur.
Geçmiş haftalarda, Takımımızın oynadığı Gençlerbirliği ve Galatasaray karşılaşmalarında görev alan, Gençlerbirliği maçımızda ofsayt golün verilmesinde, Galatasaray maçımızda alenen golümüzün iptal edilmesinde etkili olan görüntülerdeki çizgileri çizen kişinin maçımızda görev alacak olması endişe vericidir.
Bu tartışmalı isme ilişkin TFF’ye yaptığımız açık çağrı sonrası bu konuda TFF tarafından hiçbir iç soruşturma yapılmaksızın adli mercilere iletilmiş, o mecrada henüz müspet/menfi bir sonuç olmamasına rağmen bu şahıs bugün tekrar maçımıza atanmıştır.
Bu maçta yine tartışmalı bir VAR prosedürü yaşanma ve ligin kaderinin etkilenmesi ihtimali dikkate alınmaksızın yapılan bu atamanın açıklaması; en iyi ihtimalle bir hata ile daha korkutucu ihtimal ile ise bir kasıtla gerçekleştirilmiş olma ihtimalidir.
Kulübümüz, bu tehlikeli atamanın kamuoyu tarafından farkında olunmasını hassasiyetle rica etmektedir."
-İHA-

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.