X

Fenerbahçe İrfan Can Kahveci için devrede!

Transfer çalışmalarının hızlandıran Fenerbahçe, Başakşehir forması giyen İrfan Can için devreye girdi. Gelen son dakika haberine göre Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci için Başakşehir’e Deniz Türüç, Serdar Aziz ve 5 milyon Euro teklif etti! İşte Fenerbahçe'nin İrfan Can transferi için yaptığı teklifin detayları...

Fenerbahçe İrfan Can Kahveci için devrede!

Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News‘te F5Haber‘e abone olun

F5Haber‘e Google News‘te abone olun

Galatasaray’ın da yakından ilgilendiği Başakşehirli İrfan Can transferi için de Fenerbahçe’nin atağa geçtiği ifade edildi. Gelen son dakika haberine göre Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci için Başakşehir’e Deniz Türüç, Serdar Aziz ve 5 milyon Euro teklif etti.

Sarı lacivertli yönetim Başakşehir yönetimi ile masaya oturacak.

İrfan Can Kahveci için teklifini arttıran Galatasaray, 4.5 milyon €’nun üstüne 1 milyon € daha ekledi. Sarı kırmızılılarda Fatih Terim, İrfan Can Kahveci transferini özellikle istiyor.

İRFAN CAN’A 5 MİLYON EURO BONUS!

İki haftadır İrfan Can Kahveci transferi için uğraşan Galatasaray, Başakşehir’e yaptığı 3 tekliften de sonuç alamadı. İlk olarak Diagne, Babel ve Luyindama gibi isimleri masaya koyan sarı-kırmızılılar, ”İrfan Can’a karşılık Marcao’yu isteriz” cevabını alınca takas seçeceğini rafa kaldırdı. İrfan Can’ın bonservisinin yüzde 50’sine 4.5 milyon Euro öneren Galatasaray ikinci teklifi de kabul görmeyince rakamı 5.5 milyon Euro’ya yükseltti.

Kaynak : F5HABER

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.