X

Fatih Terim’den başkan Mustafa Cengiz’e Arda Turan yanıtı

Fatih Terim: "Başkanımızın Arda Turan için 'Gündem dışı, gündemimizde yok' cümlesini ben kurmam. Başkanımız öyle takdir etmiş. Bir oyuncu Galatasaray'a hizmet etmiş, Galatasaray'ın altyapısında yetişmiş ve giderken de para kazandırmışsa ben o cümleyi kullanmam."

Fatih Terim’den başkan Mustafa Cengiz’e Arda Turan yanıtı

Galatasaray’da Onyekuru transferi resmiyet kazandı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, idman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Arda Turan konusunda başkan Mustafa Cengiz’İn açıklamalarını eleştiren Terim, “Ben olsam Arda konusunda o cümleyi kurmazdım” ifadelerini kullandı.. Sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim’in açıklamaları şu şekilde: 

Başkanımızın yerinde olsam Arda için o cümleyi kullanmazdım. Eğer bir oyuncu Galatasaray’a hizmet etmişse, altyapıdan yetişip giderken birçok para kazandırmışsa o cümleyi kurmaktan imtina ederim, başkanımız öyle takdir etmiş ama ben bu vasıfta oyuncular için kurmam Arda, bir defa ben Galatasaray’a geleyim veya başka imza için herhangi bir dilekte bulunmadı. Böyle bir isteği olmadı. Ben de kimseye ne alın ne almayın dedim ama zaman her şeyin ilacıdır. Bu tespiti de yapmak lazım. 

 

SARACCHİ YETENEKLİ BİR OYUNCU

Onyekuru yabancımız değil; ne bizim, ne ülkemizin, ne de Galatasaraylıların. Sezon başı istemiştik, vermediler. Şimdi oldu. Şampiyonluğumuzda önemli katkısı olan, inandığımız bir oyuncu. Saracchi, takibimizde olan, genç, yetenekli bir oyuncu. O düşünceyle aldık, ümit ederim öyle olur. Yarın gelecek. Hem bugünü, hem yarını planlamaya devam ediyoruz.

 BEN KİMSEYE NE ALIN NE DE ALMAYIN DEDİM

Bir oyuncu Galatasaray altyapısından yetişmişse ve giderken para da kazandırmışsa, bu cümleyi kullanmaktan itina ediyorum. Başkanımız öyle söylemiş ama ben hizmet etmiş bir oyuncu için bu cümleyi kurmam. Arda, bir defa bile, mukavele ya da imza için talepte bulunmadı. Ben de kimseye ne alın, ne de almayın dedim. Zaman her şeyin ilacıdır, bu tespiti de yapmak lazım.

Birçok haber yapılıyor, bu haberlerin birçoğu da içeriden çıkıyor. Üzülüyorum, araştırıyorum, bulursam da neler olacağını tahmin ediyorsunuz. Onyekuru’nun 70 giyeceğini bilmiyordum, benden önce bilen var. Diagne’nin kadroda olmadığını, dün açıkladıktan sonra öğrendik. Galatasaray’ın yabancı sayısı ve bulunduğu konum, mukaveledeki şartlar, öyle bir şeyi (geri dönüş) gerektirmiyor. 2 Şubat son listeyi verme tarihimiz, bu tarihe kadar zamanımız var

Kaynak : F5HABER

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.