X

Fatih Terim: İşimiz çok zor

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Benfica maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim: İşimiz çok zor

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Galatasaray kendi sahasında Portekiz temsilcisi Benfica’ya 2-1 yenildi. Sarı kırmızılı takımın tek golü 54’üncü dakikada Luyindama’dan geldi. Portekiz ekibinin gollerini ise 27’de penaltıdan Salvio ve 64’te Seferovic kaydetti.

Mücadelenin ardından Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, önemli değerlendirmelerde bulundu.

İşte Terim’in maç sonu açıklamaları:

“Penaltı oyuna etki etti. O ana kadar iyi giden bir oyun vardı. Biz de baktık ama maalesef hakemin kararı öyle oldu.”

“Beraberliği bulduk ama bu kez travma yaratan başka bir gol yedik. Bu seviyelerde, bu hatalar olmaz. Bunun altından kalkamadık.”

“İşimiz çok zor. Benfica’nın iyi bir takım olduğunu söylemiştim. Şimdi Kasımpaşa maçını düşüneceğiz sonra Benfica maçına konsantre olacağız. Rövanşta elimizden geleni yapacağız. Kolay mı, hayır ama her şeyi deneyeceğiz.”

UEFA’ya eleştiri

“Pozisyonun penaltı olduğunu sanmıyorum. UEFA kendi kupasına üvey evlat muamelesi yapıyor. Öbür tarafta VAR var, burada yok. İsmi de UEFA Kupası.”

‘Kötü bir gol yedik’

“İkinci yarı daha iyiydik, golü de bulduk, oyun üstünlüğünü de. Ama kötü bir gol yedik tekrar. Top bizdeydi ama etkili olamadık Kaybettik, yapacak bir şey yok. Bu seviyede böyle goller yerseniz kaybedersiniz. Goller kırılma noktası”

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.