X

Eren Derdiyok itiraf etti: İşte Transfer iddiaları ve Galatasaray’da yaşananlar

Galatasaray'ın kadro dışı bırakılan golcü Eren Derdiyok İsviçre'de yayım yapan Blick gazetesine bir röportaj verdi. Derdiyok transfer iddiaları ve Fatih Terim'le aralarında yaşananları ilk kez anlattı.

Eren Derdiyok itiraf etti: İşte Transfer iddiaları ve Galatasaray’da yaşananlar

Galatasaray’ın kadro dışı bıraktığı 30 yaşındaki golcüsü Eren Derdiyok, İsviçre’de yayım yapan Blick gazetesiyle özel bir röportaj gerçekleştirdi. Yıldız isim, transferiyle ilgili olarak çok çarpıcı açıklamalarda bulunurken görüştüğü kulübü de açıkladı. İşte röportajdan öne çıkan bölümler:

Ligde 7, Şampiyonlar Ligi’nde 2 ve kupada 1 gol attın. Şimdiyse kadro dışısın. Galatasaray’da n’oldu?

Aslında yaz döneminde yeni bir santrfor alınması gerekiyordu. Ancak bir şekilde bu gerçekleşmedi. Bir anda şans bulmaya ve goller atmaya başladım. Daha iyisi çok zordu. Üstelik bir önceki sezonun bahar aylarında sakatlanmıştım. Siz de sakatlandığım anın videosuna ana sayfanızda yer vermiştiniz.

Peki bu sakatlığın sonuçları ne oldu?

O kadar acı vericiydi ki bu sakatlığı es geçemem. Ancak üst seviye oyuncu olduğum için bunu atlattım. Her maçtan önce iğne yiyordum. Yaz aylarında ağrı azaldı ve bu sayede sezonun ilk bölümünde az önce belirttiğiniz istatistikleri yakaladım. Ancak devre arasında kendime kulüp arayabileceğim söyledim. Fatih Terim bana büyük saygı gösterdi.

Ne anlamda?

Bana bunu özel olarak söyledi. El sıkıştık ve ilişkimizi insani bir şekilde sürdürdük. Hocamızın babası geçtiğimiz hafta vefat etti. Ona duyduğum saygı gereği babasının cenazesine gittim. Ben ve ailem onu çok seviyorum. Kadro dışı kalmamın da stratejik bir karar olduğunu düşünüyorum.

Şu an nerede antrenman yapıyorsun?

Antrenör eşliğinde özel olarak çalışıyorum. Bazen de U-21 takımıyla…

Şubat’ın ortasına kadar İsviçre’ye gelebilirdin. Sion, seni istiyor.

Murat Yakın’la görüşmelerimiz oldu, doğru. Kulübe teşekkür ediyorum ama farklı opsiyonları düşünüyorum.

Başkan Christian Constantin Galatasaray’da 2 milyon frank kazandığını söylüyordu ve bu, onun için çok fazla.

Bir İsviçre kulübünün bu parayı ödeyememesi normal bir durum. Bunu anlıyorum. Farklı seçenekleri değerlendirmek için Şubat’ın sonuna kadar zamanım var.

Çin?

Evet. Bir başka ihtimal de önümüzdeki yaz bedavaya başka bir kulübe transfer olmam.

Kaynak : GASTE24

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.