X

Bu fotoğraf pes ettirdi

MHK Başkanı Namoğlu, ortaya çıkan bu fotoğraf sonrası istifa kararı aldı.

Bu fotoğraf pes ettirdi

Sezon boyunca yaşanan skandalların ardından Merkez Hakem Kurulu toplu halde istifa kararı alırken, Başkan Yusuf Namoğlu’ndan itiraf üzerine itiraf geldi.

“Son damlayı taşıran, Trabzonspor maçında Ümit Öztürk oldu”

Sabah’ın haberine göre, Namoğlu, son Galatasaray- Trabzonspor maçındaki hata değil operasyonu andıran kararlar sonrası Ümit Öztürk’ün VAR başındaki hali için “İstifa kararımı arkadaşlarla görüştüm. Devre arasında değerlendirmeler yaptık. Son damlayı taşıran, Trabzonspor maçında Ümit Öztürk oldu. Monitöre bakıp yanlış karar verme olayı kabul edebileceğimiz bir olay değildi. Hakemin yeteneği belliydi ve onu FIFA hakemi yapmıştık. VAR çeşitli kameralardan pozisyonu gösterir, sen de kararını verirsin. Bazı hakem arkadaşlar, monitöre gidip yanlış karar verdiler. Yanlış karar veren hakemleri de dinlendirmeye aldık. Ben sonra hakemlerle konuştuğumda, ‘Öyle yorumladım’ diyorlar” dedi.

Yeni başkan açıklanıyor

Yusuf Namoğlu, MHK Başkanlığı’ndan istifasını 14 Şubat tarihli olarak verirken, Namoğlu’nun yanı sıra kurul üyeleri Bedri Dölkeleş, Serdar Tatlı, Metin Tokat, Erol Ersoy, Alican Lakot, Murat Ilgaz, Kadir Tozlu ve Ahmet Erdoğan da istifalarını sundu. TFF yeni MHK başkanını bugün açıklayacak.

Kaynak : GASTE24

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.