X

Benfica’da son durum! 10-0 yendiler ama…

Portekiz futbolu uzmanı Tom Kundert, Galatasaray eşleşmesi öncesi Benfica'nın son durumunu değerlendirdi...

Benfica’da son durum! 10-0 yendiler ama…

10-0’lık Nacional galibiyetiyle Avrupa’nın gündemine oturan Benfica, yarın Türk Telekom’da Avrupa Ligi son 32 turunda sahne alacak.

G.Saray’a gözdağı veren Portekiz devinin durumunu Portekiz Ligi uzmanı Tom Kundert, masaya yatırdı: Benfica’nın problemi emektar Jonas’a alternatif üretemediği için B planlarının olmamasıydı.

Buna çözüm getiren isim ise Joao Felix oldu. Takımın diğer forveti Seferovic’le de uyum sağlayan Felix çok formda. Seferovic de hava hakimiyeti ve fiziksel kuvvetiyle rakip savunmaları hırpalayıp Felix’e alan açıyor. Galatasaray’ın en çok dikkat etmesi gereken hususlardan birisi duran toplar olacak.

Benfica uzun bir takım ve hava hakimiyetiyle duran topları ciddi bir silaha çevirmiş durumda.

SAVUNMALARI PROBLEMLİ

Savunmada pek güvenli değiller ve Galatasaray baskı kurarsa aradığı fırsatları bulur. G.Saray turu geçmek istiyorsa ilk maçta bu zaaftan skor almalı. Şunu da eklemeliyim, takımca sezonun en formda dönemindeler ve Benfica, İstanbul’a en iyi haliyle geliyor.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Responsive Spor Nesine Haber İçi Bahis Kontrolleri

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Content Video – Spor dünyasında son 24 saatte neler yaşandı?

Kaynak : HÜRRİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.