X

Benfica kazanmaya devam ediyor

Portekiz Premier Lig 22. hafta karşılaşmasında Galatasaray'ın Uefa Avrupa Ligi'ndeki rakibi Benfica, deplasmanda Aves'i 3-0 mağlup ederek yükselen formunu sürdürdü.

Benfica kazanmaya devam ediyor

Portekiz Premier Lig 22. hafta karşılaşmasında Aves’e konuk olan Lizbon temsilsici, karşılaşmadan 3-0’lık skorla galip ayrılarak ligde üst üste 7. galibiyetini aldı. Benfica henüz 3. dakikada Haris Seferovic’in golüyle öne geçti. Rafa Silva 36. dakikada skoru 2-0’a getiren golü attı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda daha rahat bir oyun sergileyen konuk ekip, 59. dakikada Fransisco Ferreira (Ferro), ile farkı 3’e çıkardı. Ferreira aynı zamanda 64 dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Karşılaşma bu sonuçla tamamlanırken Benfica, temsilcimiz Galatasaray ile oynayacağı maç öncesi moral depolamış oldu. Lizbon ekibi bu galibiyetle puanını 53’e yükselterek 54 puanlı lider Porto’yu takibini sürdürdü.

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.